Tonsjö befinner sig i ett expansivt skede och söker därmed nya medarbetar.

Underhållstekniker

Arbetet innebär allmänt underhållsarbete av maskiner, där du självständigt planerar och kontrollerar över din arbetsdag ute i produktionen. Du kommer ha mycket kontakt med produktionsledarna för att tillsammans med dem bedöma olika prioriteringar.
Du kommer även ansvara för beställningar av olika maskindelar samt vara behjälpligt vid förflyttning av maskiner.

Tjänsten är dagtid 7.00-16.00, samt fredagar 7.00-13.30. Du är även flexibel, då oväntade händelser kan inträffa och resultera i övertidsarbete.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har kunskap inom el, mekanik, hydraulik och pneumatik. Du har sedan tidigare erfarenhet av underhållsarbete från mekanisk verkstad. Vi ser gärna att du har erfarenhet av skärande bearbetning samt användande av PLC-System. Även erfarenhet av robotteknik är meriterande.

Vi söker dig som är ordningsam, strukturerad, självständig och är serviceminded. Du tar egna initiativ, är en problemlösare och har viljan att lära dig. Vi letar alltså efter en driven och engagerad person.

Skicka gärna ditt CV till jobb@tonsjo.se eller direkt till vår produktionchef johan.h@tonsjo.se eller ring 0303-727 236.