Oavsett om du behöver en enda produkt, till exempel ett högpresterande hjulnav för en extrem sportbil eller en oändlig serie identiska stycken av hög kvalitet till det mest effektiva priset, så har du kommit rätt. På Tonsjö har vi en modern maskinpark, en samlad personalstyrka med erfarenhet, nytänk och en rejäl dos kompetens.

Våra kärnområden är svarvning, fräsning, långhålsborrning och montering. Vi kan tillgodose alla de behov du har av en industriell partner och vi gör det med glädje, engagemang och ärlighet.

Vi säkerställer hela processen

Vi har erfarenheten av att ta fullt ansvar som en Tier 1 leverantör. Från första prototype till till färdig produkt i serieproduktion. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra underleverantörer inom områden som; råmaterial, bearbetning,ytbehandling, härdning, svetsning, montering, tryckprovning och transport.

Det spelar ingen roll om du behöver en produkt, som till exempel ett högpresterande hjulnav till en supersport bil eller till en tung lastbil i högvolym serier, till det mest kostnadseffektiva priset – oavsett – så har du kommit rätt! På Tonsjö har vi tillgång till ett flertal CNC-maskiner som passer just ditt behov.

Våra kunder

scania logga
atlas copco
volvo
skf
parker
koeningsegg

Kvalité och Miljö

Vi arbetar i en organisation där kompetens- och kvalitetsutveckling samt ständiga förbättringar stöder företagets affärsidé. Vi arbetar i enlighet med de internationellt erkända ledningssystemen ISO 9001, ISO 14001 och ISO TS 16949. För norsk Offshore erhåller vi även Achilles certifikat. Vi förbättrar ständigt verksamheten ur miljö- och hälsosynpunkt.

Läs mer här