lastbil ritning

Fordonsindustrin

Företag inom tung fordonsindustri av olika storlekar kommer till oss för att få sina detaljer tillverkade på kvalitetseffektivt sätt.

Från Tonsjö får du bearbetade detaljer som kräver avancerad skärande bearbetning. Företag inom tung fordonsindustri av olika storlekar kommer till oss för att få sina detaljer tillverkade på ett både kostnads- och kvalitetseffektivt sätt.

Vi är specialister på allt från prototyper till högautomatiserade produktionsceller och tillverkar de kvantiteter du behöver i den kvalitet som du förväntar dig, 10 – 250 000 eller mer. För att klara det investerar vi i utrustning, robotar och medarbetare.

offshore-subsea

Off-shore och Subsea

Oljeriggar och undervattensinstallationer är ett affärsområde till vilket vi de senaste åren producerat mycket.

Vi levererar delar till utrustning för användning på oljeriggar och i undervattensinstallationer med väldigt höga krav på hållbarhet och kvalitet. Maskinerna vi har klarar snäva toleranser och ger dig en mycket hög precision på din produkt.

Gruv- och anläggningsmaskiner

Gruv- och anläggningsindustrin

Under många år har Tonsjö haft förmånen att arbeta med världsledande företag inom gruv- och bergbrytningsutrustning samt bygg- och anläggningsmaskiner.

Vårt erbjudande bygger på hållbara och stabila bearbetningsprocesser. Produkterna vi tillverkar ställer höga krav både på maskinutrustning, kompetens och kvalité. För att klara kundens krav erbjuder vi pip-och långhålsborrning, fleroperationssvarvning- och 5-axlig fräsning.

 

Övrig industri

Med över fem decennier i branschen har vi en mycket bred och unik kompetens inom de flesta affärsområden. Vi har en bred produktkännedom och vet vad kunder inom olika områden behöver. Därför är vi en uppskattad partner inom så olika områden som livsmedel, medicin, kraftverk, hydraulik och gruvnäring.

Alla områden har liknande och högt ställda krav både på vår produktion och på vår levererans. Vår långa erfarenhet och höga kompetens gör att vi alltid kan ge samma goda service och kvalitet. Det ger trygghet för våra kunder.

Personlig rådgivning?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i kontaktinfo